Матрак Serta - Royalty

Serta Serta

Нов продукт

Намалена цена! Матрак Royalty Разширяване

Еднолицев матрак

Мемори пяна

Латекс

Хипоалергенна дамаска

Индивидуални пружини в джоб

Мулти спринг пружинна система

Матрак със средна твърдост.

Височина: 37см

Производител: Serta

Повече детайли

Time left:

1 212,10лв.

1 426,00лв.

-15%

Перфектен дизайн, който обединява три различни продукта и дава усещането за матрак и легло към него.

Покет пружини:

Натиска, които се получава от човешкото тяло върху леглото, се концентрира в 5 зони, за максимален комфорт по време на сън. Благодарение на тази система, непреднамерените движение, които извършваме по време на сън, по никакъв начин, не биха попречили на съня на партньора до Вас.

MultiSpring пружини:

Изключително издръжлива пружинна система, която спомага за правилното разпределение на тежестта и намалява напрежението, което се създава от натиска на тялото.

Хипоалергенна дамаска:

Дълготрайната хипоалергенна материя, произведена по най-новите технологии, предотвратява образуването на микроорганизми в леглото и осигурява здравословна среда за сън.

Модел Royality е комбинация от 2 вида пружинни системи и е изграден от 12 различни слоя включително и виско слой, който допринася за визията на пружинен матрак поставен върху база, без въобще да има база.

"Pocket" пружинна система е балансирана върху "Multi Spring" пружинна система, завършен с даващ уникален комфорт виско слой от 5 см, обуславящ уникалният дизайн на този матрак.

Уникалната комбинация от 3 различни технологии, гарантира приятно спане и нежнa подкрепа свалящ  до минимум натиска върху тялото.

Accept Site use cookies