Матрак Serta - Caramel

Serta Serta

Нов продукт

Намалена цена! Матрак Caramel Разширяване

Коприна

Латекс

Pocket пружинна система

Матрак за двулицева употреба

Матрак със средна твърдост

Височина: 30см

ПроизводителSerta

Повече детайли

Time left:

1 806,25лв.

2 125,00лв.

-15%

За да се озовете в цветни сънища ...

Традиция съчетана с високотехнологични и естествени продукти.

Телесната температура по време на сън е балансирана благодарение на коприненият пълнеж, както и пълнежът от естествено придобит латекс, който освен това спомага за правилна поддръжка на тялото по време на сън.

Съдържанието на естествена коприна в съчетание с индивидуално опакованите пружини в джоб има и допълнително действие - облекчава болки в мускулите.

Матрак идеален за тези, които искат да се поглезят.

Вложка от коприна:

Коприната е едновременно трайна и лека. Бързо абсорбира влагата и бързо изсъхва. Запазва хладно през лятото. Нейната мекота придава на вашето легло неповторимо усещане за лукс.

Покет пружини:

Натиска, които се получава от човешкото тяло върху леглото, се концентрира в 5 зони, за максимален комфорт по време на сън. Благодарение на тази система, непреднамерените движение, които извършваме по време на сън, по никакъв начин, не биха попречили на съня на партньора до Вас.

Латекс:

Мек слой от висококачествен натурален латекс, за уравновесено разпределяне на тежестта на тялото и за облекчаване на натиска в крайниците и опорните зони.Това е напълно естествен материал, произведен от есенцията на каучуковото дърво, отглеждано в горите на Амазонка. Дълготраен, мек и силно еластичен. Осигурява циркулация на въздух. Той абсорбира потта и осигурява здравословна среда на сън, като балансира Вашата телесна температура..

Accept Site use cookies