Матрак Serta - Perfect Sleeper Twin

Serta Serta

Нов продукт

Намалена цена! Матрак Perfect Sleeper Разширяване

Матрак за двулицево ползване - от едната страна по-мек, от другата по-твърд

Латекс

Мемори пяна

Индивидуално опаковани пружини в джоб разположени в 5 зони

Матрак със средна твърдост

Височина: 28см

ПроизводителSerta

Повече детайли

Time left:

1 064,20лв.

1 252,00лв.

-15%

Несравнима комбинация, която обединява превъзходства на виско и латекс технологиите.

Perfect Sleeper носи всички превъзходства на двата материала и така премахва твърдите граници между матраците с виско и латексова пяна, което го прави уникален пример по рода си с тази функция. 

Perfect Sleeper предлага перфектна среда за спане, готов да отговори на различни вкусове със своя дизайн, включително виско от едната страна и латексов слой върху другата, и ядро от "pocket" пружинна система. 

Покет пружини:

Натиска, които се получава от човешкото тяло върху леглото, се концентрира в 5 зони, за максимален комфорт по време на сън. Благодарение на тази система, непреднамерените движение, които извършваме по време на сън, по никакъв начин, не биха попречили на съня на партньора до Вас.

Латекс:

Мек слой от висококачествен натурален латекс, за уравновесено разпределяне на тежестта на тялото и за облекчаване на натиска в крайниците и опорните зони.Това е напълно естествен материал, произведен от есенцията на каучуковото дърво, отглеждано в горите на Амазонка. Дълготраен, мек и силно еластичен. Осигурява циркулация на въздух. Той абсорбира потта и осигурява здравословна среда на сън, като балансира Вашата телесна температура..

Мемори пяна:

Разработена с модерна технология, нагажда се в зависимост от телесното тегло и температурата на тялото Ви. Поддържа идеалното тяло в хоризонтално положение. Проблеми с кръвообращението се елиминират, когато кръвният поток е балансиран, благодарение на мемори пяната.

Копринена дамаска:

Коприната е едновременно трайна и лека. Бързо абсорбира влагата и бързо изсъхва. Запазва хладно през лятото. Нейната мекота придава на вашето легло неповторимо усещане за лукс.

Accept Site use cookies