Матрак Serta - Perfect Sleeper Twin

Serta Serta

Нов продукт

Матрак Perfect Sleeper Разширяване

  • Матрак за двулицево ползване - от едната страна по-мек, от другата по-твърд
  • Латекс
  • Мемори пяна
  • Индивидуално опаковани пружини в джоб разположени в 5 зони
  • Матрак със средна твърдост
  • Височина: 28см

Производител: Yatsan по лиценз на Serta

Инструкции за употреба можете да изтеглите от ТУК

Повече детайли

2 093,00лв.

Несравнима комбинация, която обединява превъзходства на виско и латекс технологиите.

Perfect Sleeper носи всички превъзходства на двата материала и така премахва твърдите граници между матраците с виско и латексова пяна, което го прави уникален пример по рода си с тази функция. 

Perfect Sleeper предлага перфектна среда за спане, готов да отговори на различни вкусове със своя дизайн, включително виско от едната страна и латексов слой върху другата, и ядро от "pocket" пружинна система. 

  • Покет пружини:

Натиска, които се получава от човешкото тяло върху леглото, се концентрира в 5 зони, за максимален комфорт по време на сън. Благодарение на тази система, непреднамерените движение, които извършваме по време на сън, по никакъв начин, не биха попречили на съня на партньора до Вас.

  • Латекс:

Мек слой от висококачествен натурален латекс, за уравновесено разпределяне на тежестта на тялото и за облекчаване на натиска в крайниците и опорните зони.Това е напълно естествен материал, произведен от есенцията на каучуковото дърво, отглеждано в горите на Амазонка. Дълготраен, мек и силно еластичен. Осигурява циркулация на въздух. Той абсорбира потта и осигурява здравословна среда на сън, като балансира Вашата телесна температура..

  • Мемори пяна:
Разработена с модерна технология, нагажда се в зависимост от телесното тегло и температурата на тялото Ви. Поддържа идеалното тяло в хоризонтално положение. Проблеми с кръвообращението се елиминират, когато кръвният поток е балансиран, благодарение на мемори пяната.
  • Копринена дамаска:

Коприната е едновременно трайна и лека. Бързо абсорбира влагата и бързо изсъхва. Запазва хладно през лятото. Нейната мекота придава на вашето легло неповторимо усещане за лукс.

    При изчерпана наличност в склад, срокът за доставка е до 60 календарни дни.

За повече информация относно възможностите за механизми, дамаски, цветове, наличности и доставка можете да се свържете на посочените от нас  ТЕЛЕФОНИ

Отзиви

Оценки и отзиви от клиенти

Все още няма отзиви
за този продукт

Оценете/добавете отзив
Accept Site use cookies