Матрак King Koil - Kingsbury

King Koil King Koil

Нов продукт

Намалена цена! Матрак Kingsbury Разширяване

Матрак със средна твърдост

  • Pocket пружинна система в 5 зони
  • Мемори пяна
  • Натурален латекс
  • Копринени нишки
  • Гел за охлаждане
  • Височина: 36см
  • Производител: King Koil

Повече детайли

Time left:

1 170,45лв.

1 377,00лв.

-15%

Вие сте работили усилено и заслужавате най-доброто, така че спете спокойно на World Luxury Kingsbury Euro-top матрак.
Нищо не е пренебрегнато при проектирането на този шедьовър за по-добър сън.

Изключителната изработка се обогатява и от умелата комбинация на естествена коприна и вълна от една страна, и 800 независимо движещи се увити в самостоятелни джобчета пружини.

Насладете се на по-добър сън посредством намаляване на прегряването с технология Hydra-Performa ™, която попива влагата от тялото и изсъхва по-бързо по време на престоя, като осигурява мека, здрава и удобна среда.

Интелигентно проектиранa комбинация на комфорт гел и еластична пяна, за да се осигури по-прохладна за спане средa.

Луксозно усещане с естествена нежност и проветливост.

Комбинацията от мемори пяна с отворени клетки, технология на естествен въздушен поток (natural airflow™).

Първокласна мека пяна, отговаряща за намаляване на точките на натиск.

Идеално обгръща тялото, като намалява точките на натиск, излишните движения и въртения по време на сън. Мемори пяна с клетки с отворена структура, първоначално разработен продукт от НАСА.

5 зони от независимо пакетирани пружини с предназначение да намалят смущенията от движенията и да осигурят оптимална опора в допирните зони на тялото.

В допълнение, технологията Excellent Edge™ осигурява повишена стабилност, стабилен край при сядане и 10% повече спална площ.

Охлаждащ гел:
Гелът спомага за  балансиране на кръвообращението и поддържа температурата на тялото, като по този начин удължава дълбоките фази на съня и води до намаляване на въртенето по време на сън.

Покет пружини:

Натиска, които се получава от човешкото тяло върху леглото, се концентрира в 5 зони, за максимален комфорт по време на сън. Благодарение на тази система, непреднамерените движение, които извършваме по време на сън, по никакъв начин, не биха попречили на съня на партньора до Вас.

Коприна:

Коприната е едновременно трайна и лека. Бързо абсорбира влагата и бързо изсъхва. Запазва хладно през лятото. Нейната мекота придава на вашето легло неповторимо усещане за лукс.

Accept Site use cookies