Матрак Serta - Centry

Serta Serta

Нов продукт

Намалена цена! Матрак Centry Разширяване

  • Pocket пружинна система на 5 зони
  • Натурален латекс
  • Среден по твърдост
  • Топер за максимален комфорт
  • Матрак за еднолицево ползване
  • Височина: 36см

Производител: Yatsan по лиценз на Serta

Инструкции за употреба можете да изтеглите от ТУК

Повече детайли

Time left:

868,70лв.

1 241,00лв.

-30%

5 зонова покет прожинна система в комбинация с естествен латекс матрака осигуряват максимален комфорт при сън, ортопедична поза за гърба и управление на влагата.

Матракът CENTURY подобрява кръвопотока във всяка точка на тялото намалява въртенето по време на сън. Независимите и с различно тегло пружините възпират усещането за движение на партньора до вас.

Дамаската е от естествени влакна с антибактериaлна и антиалергична технология.

Покет пружини:

Натиска, които се получава от човешкото тяло върху леглото, се концентрира в 5 зони, за максимален комфорт по време на сън. Благодарение на тази система, непреднамерените движение, които извършваме по време на сън, по никакъв начин, не биха попречили на съня на партньора до Вас.

Латекс:

Мек слой от висококачествен натурален латекс, за уравновесено разпределяне на тежестта на тялото и за облекчаване на натиска в крайниците и опорните зони.Това е напълно естествен материал, произведен от есенцията на каучуковото дърво, отглеждано в горите на Амазонка. Дълготраен, мек и силно еластичен. Осигурява циркулация на въздух. Той абсорбира потта и осигурява здравословна среда на сън, като балансира Вашата телесна температура..

    При изчерпана наличност в склад, срокът за доставка е до 60 календарни дни.

За повече информация относно възможностите за механизми, дамаски, цветове, наличности и доставка можете да се свържете на посочените от нас  ТЕЛЕФОНИ

Отзиви

Оценки и отзиви от клиенти

Все още няма отзиви
за този продукт

Оценете/добавете отзив
Accept Site use cookies