Матрак Monpelier

King Koil King Koil

Нов продукт

Намалена цена! Матрак Monpelier Разширяване

  • Серия World Luxury на King Koil
  • 5 зонова покет пружинна система за балансирана ортопедична поддръжка
  • Термо регулираща, абсорбираща влагата дамаска
  • Нежно и луксозно усещане, благодарение на съчетание на вълна и коприна
  • Екологичен дишащ латекс с гелови частици
  • Стабилна и широка спална площ гарантирана с Excellent Edge™  технология.
  • Независим индекс на движение.
  • Височина: 38 см

Повече детайли

Time left:

977,60лв.

1 222,00лв.

-20%

King Koil е символ за качество на разумни цени по целият свят и най- вече в САЩ. Комфорт, издръжливост и стойност са били най-очевидна черта на марката King Koil през годините, в едно с експертният екип създаващ и планиращ матраците и майсторските ръце, които ги произвеждат. Качеството на King Koil винаги е първи избор за онези клиенти, стремящи се към здравословен и спокоен сън.

montpellier_cutaway_labeled.jpg

Характеристики:


Hydra Performa

Насладете се на по-добър сън посредством намаляване на прегряването с технология Hydra-Performa ™, която попива влагата от тялото и изсъхва по-бързо по време на престоя, като осигурява мека, здрава и удобна среда.

Advanta Gel

Интелигентно проектиранa инфузионна комбинация на комфорт гел и еластична пяна, за да се осигури по-прохладна за спане среда, като същевременно се осигурява идеален балан на комфорт и подкрепа.


Silk&Wool Blend

Луксозно усещане с естествена нежност и проветливост, което повишава общият комфорт.

iFusion

Комбинацията от мемори пяна с отворени клетки, технология на естествен въздушен поток (natural airflow™) и облекчаващи натиска клетки с гел обуславят оптимална температурна среда за сън, като същевременно обгръщат всяка гънка на вашето тяло.

Ultra Soft Perfect Contour Foam

Първокласна мека пяна, отговаряща за намаляване на точките на натиск

Visco Plus

Идеално обгръща тялото, като намалява точките на натиск, излишните движения и въртения по време на сън. Мемори пяна с клетки с отворена структура, първоначално разработен продукт от НАСА.

Contour Elite Plus

5 зони от независимо пакетирани пружини с предназначение да намалят смущенията от движенията и да осигурят оптимална опора в допирните зони на тялото.
В допълнение, технологията Excellent Edge™ осигурява повишена стабилнот, стабилен край при сядане и 10% повече спална площ.

Accept Site use cookies