матрак Yatsan - Whisper

Yatsan Yatsan

Нов продукт

матрак Whisper Разширяване

Покет пружинна система на 5 зони.

Двулицев матрак.

Среден по твърдост.

Съдържащ: латекс; камилска вълна; коприна; индивидуално опаковани пружини в джоб; хипоалегренна дамаска.

Лятна страна - вложка от 100% коприна

Зимна страна - вложка от 100% вълна Woolmark"

Височина на матрака: 27см

Производител: Yatsan

Инструкции за употреба можете да изтеглите от ТУК

Повече детайли

1 439,00лв.

Благодарение на съдържанието си само на  естествени материали, които осигуряват достатъчно добра циркулация на въздух, матрака Whisper, поддържа винаги една идеална,среда за сън. Изцяло ортопедичен матрак, следващ всяка извивка на тялото Ви, благодарение на индивидуално опакованите пдужинки.

Латекс:

Това е напълно естествен материал, произведен от есенцията на каучуковото дърво, отглеждано в горите на Амазонка. Дълготраен, мек и силно еластичен. Осигурява циркулация на въздух. Той абсорбира потта и осигурява здравословна среда на сън, като балансира Вашата телесна температура.

Камилска вълна:

Въпреки че е много лека, тя осигурява изключително добра топлоизолация. Благодарение на естествената си структура, предпазва тялото от температурни промени, регулира влажността и създава подходяща атмосфера за сън. През нощта абсорбира потта на тялото и я връща във въздуха през деня. 

Коприна:

Коприната е едновременно трайна и лека. Бързо абсорбира влагата и бързо изсъхва. Запазва хладно през лятото. Нейната мекота придава на вашето легло неповторимо усещане за лукс.

Покет пружини:

Натиска, които се получава от човешкото тяло върху леглото, се концентрира в 5 зони, за максимален комфорт по време на сън. Благодарение на тази система, непреднамерените движение, които извършваме по време на сън, по никакъв начин, не биха попречили на съня на партньора до Вас.

Хипоалергенна дамаска:

Дълготрайната хипоалергенна материя, произведена по най-новите технологии, предотвратява образуването на микроорганизми в леглото и осигурява здравословна среда за сън.

Отзиви

Оценки и отзиви от клиенти

Все още няма отзиви
за този продукт

Оценете/добавете отзив
Accept Site use cookies