Диван Selimoglu Deluxe

Selimoglu Selimoglu

Нов продукт

Намалена цена! Диван Deluxe Разширяване

В днешно време хората предпочитат опростения, изчистен, минималистичен и мултифункционален дизайн. 

С диван Deluxe ще прекарате свободното си време по най - удобният начин. 

  • Опция за избор на луксозни и качествени дамаски.
  • Опция за избор на цветовете на дамаските.
  • Прекрасна визия и излъчване.

Производител: Selimoglu

Повече детайли

  • Фотьойл
  • Двоен диван
  • Троен диван с подлакътници
Time left:

792,20лв.

932,00лв.

-15%

Характеристики на дамаските:

  • Дамаска Buffalo - дамаската се състои от регенерирана естествена кожа в съчетание с набук (диванът изработен с тази дамаска става малко по-твърд от изработката в другите дамаски);
  • Дамаска Nubuck - много издържлива, плътна, състои се от няколко пласта. Тази дамаска придава на дивана естетически красив и луксозен вид.
  • Дамаска Keteks - има специално покритие, което не позволява попиване и по този начин се предотвратяват петна. 

    При изчерпана наличност в склад, срокът за доставка е до 60 календарни дни.

За повече информация относно възможностите за дамаски, размери, наличности и доставка можете да се свържете на посочените от нас  телефони


Компания Selimoglu с внимателният анализ на сектора, с обединяването на високите технологии и ръчният труд, с усъвършенстването на собствените си линии, с наблягането на вниманието си към марката, с динамичната си, позитивна и интуитивна нагласа се е превърнала в една от водещите и принципни компании в бранша.


Тези успехи са в резултат на предлагането на продукти обуславящи съвременните, модерни тенденции и бъдещи философски нагласи.


Ние, без да се отклоняваме от естетичните и практичните свойства, съобразявайки се с комфорта, сигурността и жизненият стандарт, проектираме с класическите си дивани миналото , а с модерната линия, и бъдещето.


Нашият дизайн- съобразен и погледнат през погледа на потребителите е изграден така, че да отговори на специфичните нужди на всеки индивидуален клиент.


Ние ще продължим да бъдем сред пионерите на индустрията било то в модерен, или класически стил, за да трансформираме домовете ви в комфортни помещения с нашите иновативни проекти, които сме мечтали и създали.


Accept Site use cookies