Холна гарнитура Pasific

Selimoglu Selimoglu

Нов продукт

Холова гарнитура Pasific Разширяване

Холовата гарнитура впечатлява с красивата форма на дивана, която е подчертана с ивици в друг цвят по ръбовете. В основата има дървена ивица от естествен форнир цвят орех.

 • Металните крака (с възможност за избор на покритието).
 • Притежава механизъм, който позволява диванът да се използват като легло.
 • Всички подлакътници и облегалки са подвижни.

Производител: Selimoglu

Повече детайли

 • Двоен диван
 • Троен диван с подлакътници
 • Единичен модул

2 003,00лв.

Опция за избор на видове дамаски и разнообразна гама от светове!

 • Дамаска Buffalo -  дамаската се състои от регенерирана естествена кожа в съчетание с набук;
 • Дамаска Nubuck - много издържлива, плътна, състои се от няколко пласта. Тази дамаска придава на дивана естетически красив и луксозен вид.
 • Дамаска Keteks - има специално покритие, което не позволява попиване и по този начин се предотвратяват петна.
 • Дамаска Жакардпредставлява преплитане на надлъжни и напречни гладки, плътни и тънки нишки в предварително определен ред на повтаряне, което позволява създаване на повтарящ се вертикален или хоризонтален рисунък и постигане на максимална плътност на нишките на единица площ, което прави плата много здрав и износоустойчив.
 • Дамаска Elephant - имитира слонска кожа.

Преплитането на нишките прави плата много устойчив на триене, устойчив на въздействието на светлина, придава релефност и изразителност.

Жакардовата тъкан е много качествена, мека и едновременно високоустойчива на износване, с различен релеф и плътност, устойчиви на опън и износване и температурни промени, запазват цветовете си.

30.jpg

    При изчерпана наличност в склад, срокът за доставка е до 60 календарни дни.

За повече информация относно възможностите за дамаски, размери, наличности и доставка можете да се свържете на посочените от нас  телефони


Компания Selimoglu с внимателният анализ на сектора, с обединяването на високите технологии и ръчният труд, с усъвършенстването на собствените си линии, с наблягането на вниманието си към марката, с динамичната си, позитивна и интуитивна нагласа се е превърнала в една от водещите и принципни компании в бранша.


Тези успехи са в резултат на предлагането на продукти обуславящи съвременните, модерни тенденции и бъдещи философски нагласи.


Ние, без да се отклоняваме от естетичните и практичните свойства, съобразявайки се с комфорта, сигурността и жизненият стандарт, проектираме с класическите си дивани миналото , а с модерната линия, и бъдещето.


Нашият дизайн- съобразен и погледнат през погледа на потребителите е изграден така, че да отговори на специфичните нужди на всеки индивидуален клиент.


Ние ще продължим да бъдем сред пионерите на индустрията било то в модерен, или класически стил, за да трансформираме домовете ви в комфортни помещения с нашите иновативни проекти, които сме мечтали и създали.


Accept Site use cookies