Холна гарнитура Ocean

Selimoglu Selimoglu

Нов продукт

Холна гарнитура Ocean Разширяване

Най-идеалният дизайн обединяващ естетика и устойчивост, се вписва с вашата уникална индивидуалност с ефекта от иронични форми с прави линии.

Диван 3-ка Ocean има вграден електрически механизъм. С натискане на копче се изважда разтегателна част от 30 см. 

 Лягащи облегалки за главата.

ПроизводителSelimoglu

Повече детайли

  • Двоен диван
  • Троен диван с подлакътници
  • Единичен модул

1 406,00лв.

  • Дамаска Buffalo -  дамаската се състои от регенерирана естествена кожа в съчетание с набук;
  • Дамаска Nubuck - много издържлива, плътна, състои се от няколко пласта. Тази дамаска придава на дивана естетически красив и луксозен вид.
  • Дамаска Keteks - има специално покритие, което не позволява попиване и по този начин се предотвратяват петна.
  • Дамаска Жакард
  • Дамаска Elephant - имитира слонска кожа.

    При изчерпана наличност в склад, срокът за доставка е до 60 календарни дни.

За повече информация относно възможностите за дамаски, размери, наличности и доставка можете да се свържете на посочените от нас  телефони


Компания Selimoglu с внимателният анализ на сектора, с обединяването на високите технологии и ръчният труд, с усъвършенстването на собствените си линии, с наблягането на вниманието си към марката, с динамичната си, позитивна и интуитивна нагласа се е превърнала в една от водещите и принципни компании в бранша.


Тези успехи са в резултат на предлагането на продукти обуславящи съвременните, модерни тенденции и бъдещи философски нагласи.


Ние, без да се отклоняваме от естетичните и практичните свойства, съобразявайки се с комфорта, сигурността и жизненият стандарт, проектираме с класическите си дивани миналото , а с модерната линия, и бъдещето.


Нашият дизайн- съобразен и погледнат през погледа на потребителите е изграден така, че да отговори на специфичните нужди на всеки индивидуален клиент.


Ние ще продължим да бъдем сред пионерите на индустрията било то в модерен, или класически стил, за да трансформираме домовете ви в комфортни помещения с нашите иновативни проекти, които сме мечтали и създали.


Accept Site use cookies