Холна гарнитура Vivaldi

Selimoglu Selimoglu

Нов продукт

Холна гарнитура Vivaldi Разширяване

Размер:

Фотьойл:

Д: 85см

В: 92см

Ш: 74см

2-ка диван:

Д: 103см

В: 70см

Ш: 230см

3-ка диван:

Д: 103см

В: 70см

Ш: 260см

Мини сет: Фотьойл + 2-ка диван + 3-ка диван

Производител: Selimoglu

  • Фотьойл
  • Двоен диван
  • Троен диван с подлакътници

588,00лв.


Компания Selimoglu с внимателният анализ на сектора, с обединяването на високите технологии и ръчният труд, с усъвършенстването на собствените си линии, с наблягането на вниманието си към марката, с динамичната си, позитивна и интуитивна нагласа се е превърнала в една от водещите и принципни компании в бранша.


Тези успехи са в резултат на предлагането на продукти обуславящи съвременните, модерни тенденции и бъдещи философски нагласи.


Ние, без да се отклоняваме от естетичните и практичните свойства, съобразявайки се с комфорта, сигурността и жизненият стандарт, проектираме с класическите си дивани миналото , а с модерната линия, и бъдещето.


Нашият дизайн- съобразен и погледнат през погледа на потребителите е изграден така, че да отговори на специфичните нужди на всеки индивидуален клиент.


Ние ще продължим да бъдем сред пионерите на индустрията било то в модерен, или класически стил, за да трансформираме домовете ви в комфортни помещения с нашите иновативни проекти, които сме мечтали и създали.


Accept Site use cookies