Холна гарнитура Selimoglu Vivaldi

Selimoglu Selimoglu

Нов продукт

Холна гарнитура Vivaldi Разширяване

Уникален дизайн сам по себе си. Неповторимо усещане за мекота и комфорт, съчетани с добра визия, която можете да покажете на вашите приятели и любими хора. Добро съчетание с 4бр. възглавнички и кресло от същата серия Vivaldi.

Производител: Selimoglu

Повече детайли

  • Кресло
  • Двуместен диван
  • Триместен диван с подлакътници

588,00лв.

    При изчерпана наличност в склад, срокът за доставка е до 60 календарни дни.

За повече информация относно възможностите за наличности, дамаски, размери  и доставка можете да се свържете на посочените от нас  телефони

Размери:

  • Кресло:

        Дълбочина: 85см / Височина: 92см / Широчина: 74см

  • Двуместен диван:

        Дълбочина: 103см / Височина: 70см / Широчина: 230см

  • Триместен диван:

       Дълбочина: 103см / Височина: 70см / Широчина: 260см

  • Мини сет: Кресло + двуместен диван + триместен диван.
  • Дамаски:

    Показаните дамаски са с насочваща цел. Възможна е разлика в цветовете между вашето екранно устройство и реалният цвят на дамаската.


Компания Selimoglu с внимателният анализ на сектора, с обединяването на високите технологии и ръчният труд, с усъвършенстването на собствените си линии, с наблягането на вниманието си към марката, с динамичната си, позитивна и интуитивна нагласа се е превърнала в една от водещите и принципни компании в бранша.


Тези успехи са в резултат на предлагането на продукти обуславящи съвременните, модерни тенденции и бъдещи философски нагласи.


Ние, без да се отклоняваме от естетичните и практичните свойства, съобразявайки се с комфорта, сигурността и жизненият стандарт, проектираме с класическите си дивани миналото , а с модерната линия, и бъдещето.


Нашият дизайн- съобразен и погледнат през погледа на потребителите е изграден така, че да отговори на специфичните нужди на всеки индивидуален клиент.


Ние ще продължим да бъдем сред пионерите на индустрията било то в модерен, или класически стил, за да трансформираме домовете ви в комфортни помещения с нашите иновативни проекти, които сме мечтали и създали.


Отзиви

Оценки и отзиви от клиенти

Все още няма отзиви
за този продукт

Оценете/добавете отзив
Accept Site use cookies