Холна гарнитура Vivaldi

Selimoglu Selimoglu

Нов продукт

Холна гарнитура Vivaldi Разширяване

Уникален дизайн сам по себе си. Неповторимо усещане за мекота и комфорт, съчетани с добра визия която можете да покажете на вашите приятели и любими хора. Добро съчетание с 4бр възглавнички и фотьойл от същата серия Vivaldi.

Производител: Selimoglu

Повече детайли

  • Фотьойл
  • Двоен диван
  • Троен диван с подлакътници

588,00лв.

    При изчерпана наличност в склад, срокът за доставка е до 60 календарни дни.

За повече информация относно възможностите за наличности, дамаски, размери  и доставка можете да се свържете на посочените от нас  телефони

Размери:

  • Фотьойл:

        Дълбочина: 85см / Височина: 92см / Широчина: 74см

  • 2-ка диван:

        Дълбочина: 103см / Височина: 70см / Широчина: 230см

  • 3-ка диван:

       Дълбочина: 103см / Височина: 70см / Широчина: 260см

  • Мини сет: Фотьойл + 2-ка диван + 3-ка диван


Компания Selimoglu с внимателният анализ на сектора, с обединяването на високите технологии и ръчният труд, с усъвършенстването на собствените си линии, с наблягането на вниманието си към марката, с динамичната си, позитивна и интуитивна нагласа се е превърнала в една от водещите и принципни компании в бранша.


Тези успехи са в резултат на предлагането на продукти обуславящи съвременните, модерни тенденции и бъдещи философски нагласи.


Ние, без да се отклоняваме от естетичните и практичните свойства, съобразявайки се с комфорта, сигурността и жизненият стандарт, проектираме с класическите си дивани миналото , а с модерната линия, и бъдещето.


Нашият дизайн- съобразен и погледнат през погледа на потребителите е изграден така, че да отговори на специфичните нужди на всеки индивидуален клиент.


Ние ще продължим да бъдем сред пионерите на индустрията било то в модерен, или класически стил, за да трансформираме домовете ви в комфортни помещения с нашите иновативни проекти, които сме мечтали и създали.


Accept Site use cookies