Холна Гарнитура Selimoglu Quatro NEW

Selimoglu Selimoglu

Нов продукт

Намалена цена! Нов Холна Гарнитура Selimoglu Quatro Relax Разширяване

  • Опция за избор на крачета от фрезован масив Орех или хромирани с гладка повърхност.
  • Опция за голям избор на дамаски.
  • С механизъм, който позволява диванът да се използва като легло. Подлакътниците и облегалките са подвижни.

Производител: Selimoglu

Повече детайли

  • Двоен диван
  • Троен диван
  • Пуф
Time left:

564,80лв.

706,00лв.

-20%

Диванът върви в комплект с декоративни възглавнички, които могат да се поръчват в различен цвят от този на дивана и да са с флорални или декоративни елементи.

Характеристики на дамаските:

  • Дамаска Buffalo -  дамаската се състои от регенерирана естествена кожа в съчетание с набук (диванът изработен с тази дамаска става малко по-твърд от изработката в другите дамаски);
  • Дамаска Nubuck - много издържлива, плътна, състои се от няколко пласта. Тази дамаска придава на дивана естетически красив и луксозен вид.
  • Дамаска Keteks - има специално покритие, което не позволява попиване и по този начин се предотвратяват петна. 
  • Дамаска Жакард -представлява преплитане на надлъжни и напречни гладки, плътни и тънки нишки в предварително определен ред на повтаряне, което позволява създаване на повтарящ се вертикален или хоризонтален рисунък и постигане на максимална плътност на нишките на единица площ, което прави плата много здрав и износоустойчив.

Преплитането на нишките прави плата много устойчив на триене, устойчив на въздействието на светлина, придава релефност и изразителност.

Жакардовата тъкан е много качествена, мека и едновременно високоустойчива на износване, с различен релеф и плътност, устойчиви на опън и износване и температурни промени, запазват цветовете си.

    При изчерпана наличност в склад, срокът за доставка е до 60 календарни дни.

За повече информация относно възможностите за механизми, дамаски, цветове, наличности и доставка можете да се свържете на посочените от нас  ТЕЛЕФОНИ


Компания Selimoglu с внимателният анализ на сектора, с обединяването на високите технологии и ръчният труд, с усъвършенстването на собствените си линии, с наблягането на вниманието си към марката, с динамичната си, позитивна и интуитивна нагласа се е превърнала в една от водещите и принципни компании в бранша.


Тези успехи са в резултат на предлагането на продукти обуславящи съвременните, модерни тенденции и бъдещи философски нагласи.


Ние, без да се отклоняваме от естетичните и практичните свойства, съобразявайки се с комфорта, сигурността и жизненият стандарт, проектираме с класическите си дивани миналото , а с модерната линия, и бъдещето.


Нашият дизайн- съобразен и погледнат през погледа на потребителите е изграден така, че да отговори на специфичните нужди на всеки индивидуален клиент.


Ние ще продължим да бъдем сред пионерите на индустрията било то в модерен, или класически стил, за да трансформираме домовете ви в комфортни помещения с нашите иновативни проекти, които сме мечтали и създали.


Accept Site use cookies