Холна Гарнитура Selimoglu Quatro NEW

Selimoglu Selimoglu

Нов продукт

Холна Гарнитура Selimoglu Quatro Relax Разширяване

  • Опция за избор на крачета от фрезован масив Орех или хромирани с гладка повърхност.
  • Опция за голям избор на дамаски.
  • С механизъм, който позволява диванът да се използва като легло. Подлакътниците и облегалките са подвижни.

Производител: Selimoglu

Повече детайли

  • Двуместен диван
  • Триместен диван
  • Пуф

706,00лв.

Диванът върви в комплект с декоративни възглавнички, които могат да се поръчват в различен цвят от този на дивана и да са с флорални или декоративни елементи.

Характеристики на дамаските:

  • Дамаска Buffalo - дамаската се състои от регенерирана естествена кожа.
  • Дамаска Nubuck - много издържлива, плътна, състои се от няколко пласта. Имитира естествен Набук. Тази дамаска придава на дивана естетически красив и луксозен вид.
  • Дамаска Keteks - има специално покритие, което не позволява попиване на течности и по този начин се предотвратяват петна.
  • Схема за монтаж можете да свалите от ТУК

    При изчерпана наличност в склад, срокът за доставка е до 60 календарни дни.

За повече информация относно възможностите за дамаски, размери, наличности и доставка можете да се свържете на посочените от нас  телефони


Дамаски:

Показаните дамаски са с насочваща цел. Възможна е разлика в цветовете между вашето екранно устройство и реалният цвят на дамаската.


Компания Selimoglu с внимателният анализ на сектора, с обединяването на високите технологии и ръчният труд, с усъвършенстването на собствените си линии, с наблягането на вниманието си към марката, с динамичната си, позитивна и интуитивна нагласа се е превърнала в една от водещите и принципни компании в бранша.


Тези успехи са в резултат на предлагането на продукти обуславящи съвременните, модерни тенденции и бъдещи философски нагласи.


Ние, без да се отклоняваме от естетичните и практичните свойства, съобразявайки се с комфорта, сигурността и жизненият стандарт, проектираме с класическите си дивани миналото , а с модерната линия, и бъдещето.


Нашият дизайн- съобразен и погледнат през погледа на потребителите е изграден така, че да отговори на специфичните нужди на всеки индивидуален клиент.


Ние ще продължим да бъдем сред пионерите на индустрията било то в модерен, или класически стил, за да трансформираме домовете ви в комфортни помещения с нашите иновативни проекти, които сме мечтали и създали.


Отзиви

Оценки и отзиви от клиенти

Все още няма отзиви
за този продукт

Оценете/добавете отзив
Accept Site use cookies