Офис столове- серия M4

Нов продукт

Офис столове- серия M4 Разширяване

Колекция офис столове "М4"

M4, променя атмосферата на офиса ви с меки и стилни линии, предлага уникална комбинация от изключителни линии и очарователни дизайни. Благодарение на силната си и ергономична структура, осигуряваща комфорт и обхват на движение на потребителя за разнообразни размери на тялото, M4 лесно отговаря на различни работни позиции с функционален дизайн.

Оферта по запитване!

Повече детайли

Колекция дизайнерски офис столове "М4"

________________________________________________

M4 AwardsLight design
  • Минималистичният дизайн на M4, в едно с комфорта и ергономията, която улеснява нашия живот, привлече- вниманието на международните журита, които я удостояват с множество награди.
  • Лекият и здрав дизайн на M4 безпроблемно се приспособява към всички видове тела и освобождава тялото с възможностите за движение, които предлага.
  • M4, който е напълно усъвършенстван продукт от техническа гледна точка, удовлетворява този ангажимент с генерирането на максимални ползи за нас при използване на минимални части.

________________________________________________

martin_ballendat_0.png?itok=cHZr_TNM

<<< ДИЗАЙНЕР:

Martin Ballendat, чиито елегантни и опростени дизайни, които са по-напред от времето си, са признати по цял свят, притежава голяма мощ в областите на интериора и индустриалния дизайн от над 25 години.

Ballendat, завършил катедра "Промишлен дизайн" на университета "Folkwangschule" в Есен, е работил в компанията "Sedus" като дизайнер между 1983-1986 г. През 1995 г. основава Design Ballendat, работещ в Германия, а по-късно и в Австрия. Ballendat, който е признат навсякъде по света със своите очарователни дизайни, е спечелил многобройни международни награди за продуктите, които е проектирал.

________________________________________________

Accept Site use cookies