Многоцелеви стол VIRGO

Нов продукт

Многоцелеви стол VIRGO Разширяване

Колекция столове VIRGO

Добавянето на цвят в офиса никога не е било толкова лесно. Независимо дали са вашите корпоративни цветове или нюансите на Вашия интериорен дизайн, VIRGO може да промени енергията на Вашия офис. Здрава конструкция с много омекотяване, издръжливост и ергономичност вървят ръка за ръка за VIRGO.

Оферта по запитване!

Повече детайли

0,00лв.

Колекция столове "VIRGO"

Столове Virgo

__________________________________________________

Много от формите на VIRGO включват единични посетителски столове за гости, както и комбинирани столове за чакалня.Тръбна основа, 4-V стъпала и кръстосана основа са сред вариантите за VIRGO, които също предлагат цветови и покриващи опции за лесна персонализация. VIRGO също е преминала тестове за издръжливост, ергономичност и баланс на теста на Bürosit Test Laboratory.

  • 1_217.png?itok=eLwRM0nr
Дизайн

<<< ДИЗАЙНЕР:

BUROSIT силно се идентифицира за бъдещето, възприема концепцията за научноизследователска и развойна дейност като значима динамика по отношение на визията си и администрира работата с активен и експертен персонал в центъра за изследвания и развитие. Основни принципи за техните изделия са: ергономия, естетика, издръжливост, функционалност и принципи, които трябва да осигурят максимална полза за потребителя. За дизайните, международните стандарти се основават на темите на ергономията и издръжливостта, устойчивостта на продуктите, предназначени да бъдат въведени в експлоатация от инженерите на BUROSIT Research and Development.

Знаем, че утре ще бъде различен от днес; готови сме.

__________________________________________________

Accept Site use cookies