кресло Retro RK

Selimoglu Selimoglu

Нов продукт

Намалена цена! кресло Retro Разширяване

Красиво, дизайнерско кресло.

Краката могат да са хромирани (избор на цветове) или хром с покритие имитация на дърво.

Производител: Selimoglu - Турция

Повече детайли

Time left:

738,00лв.

900,00лв.

-18%

Опция за избор на различни дамаски и цветове:

Дамаска Buffalo -За направата се използвани два материали - естествена кожа в задната част и набук в предна част. Има голяма износоустойчивост, лесно се почиства, отблъска течности, не се деформира, придава твърдост на дивана;

Дамаска Nubuck - много издържлива, плътна, състои се от няколко пласта. Тази дамаска придава на дивана естетически красив и луксозен вид.

Дамаска Keteks - има специално покритие, което не позволява попиване и по този начин се предотвратяват петна.

Дамаска Жакард

Дамаска Elephant - имитира слонска кожа.


Компания Selimoglu с внимателният анализ на сектора, с обединяването на високите технологии и ръчният труд, с усъвършенстването на собствените си линии, с наблягането на вниманието си към марката, с динамичната си, позитивна и интуитивна нагласа се е превърнала в една от водещите и принципни компании в бранша.


Тези успехи са в резултат на предлагането на продукти обуславящи съвременните, модерни тенденции и бъдещи философски нагласи.


Ние, без да се отклоняваме от естетичните и практичните свойства, съобразявайки се с комфорта, сигурността и жизненият стандарт, проектираме с класическите си дивани миналото , а с модерната линия, и бъдещето.


Нашият дизайн- съобразен и погледнат през погледа на потребителите е изграден така, че да отговори на специфичните нужди на всеки индивидуален клиент.


Ние ще продължим да бъдем сред пионерите на индустрията било то в модерен, или класически стил, за да трансформираме домовете ви в комфортни помещения с нашите иновативни проекти, които сме мечтали и създали.


Accept Site use cookies