Диван Quatro Relax

Selimoglu Selimoglu

Нов продукт

Диван Quatro Relax Разширяване

Невероятен избор за тези, които мислят за своя комфорт

Диван Quatro е най-доброто място,където може да прекарате времето си сами и с любимите хора без ежедневния хаос, излежавайки се с любимата книга в ръка или гледайки любимият си филм.

Крачетата в естествен фурнир орех или метални.

Опция за избор на посока.

Опция за изработка в множество разноцветни дамаски.

Производител: Selimoglu

Повече детайли

2 999,00лв.


Компания Selimoglu с внимателният анализ на сектора, с обединяването на високите технологии и ръчният труд, с усъвършенстването на собствените си линии, с наблягането на вниманието си към марката, с динамичната си, позитивна и интуитивна нагласа се е превърнала в една от водещите и принципни компании в бранша.


Тези успехи са в резултат на предлагането на продукти обуславящи съвременните, модерни тенденции и бъдещи философски нагласи.


Ние, без да се отклоняваме от естетичните и практичните свойства, съобразявайки се с комфорта, сигурността и жизненият стандарт, проектираме с класическите си дивани миналото , а с модерната линия, и бъдещето.


Нашият дизайн- съобразен и погледнат през погледа на потребителите е изграден така, че да отговори на специфичните нужди на всеки индивидуален клиент.


Ние ще продължим да бъдем сред пионерите на индустрията било то в модерен, или класически стил, за да трансформираме домовете ви в комфортни помещения с нашите иновативни проекти, които сме мечтали и създали.


Accept Site use cookies