Диван Daisy Relax

Selimoglu Selimoglu

Нов продукт

Диван Deisy Relax Разширяване

Изборът на смели и вълнуващи цветове ще добавят свежест в твоя живот!

Изключително удобен диван, с меки облегални възглавници. 

С опция за ре-позициониране на облегалните части. 

Крачета от масив в цвят орех.

Опция на избор на дамаската в текстили в различни цветове.

ПроизводителSelimoglu

Повече детайли

3 069,00лв.


Компания Selimoglu с внимателният анализ на сектора, с обединяването на високите технологии и ръчният труд, с усъвършенстването на собствените си линии, с наблягането на вниманието си към марката, с динамичната си, позитивна и интуитивна нагласа се е превърнала в една от водещите и принципни компании в бранша.


Тези успехи са в резултат на предлагането на продукти обуславящи съвременните, модерни тенденции и бъдещи философски нагласи.


Ние, без да се отклоняваме от естетичните и практичните свойства, съобразявайки се с комфорта, сигурността и жизненият стандарт, проектираме с класическите си дивани миналото , а с модерната линия, и бъдещето.


Нашият дизайн- съобразен и погледнат през погледа на потребителите е изграден така, че да отговори на специфичните нужди на всеки индивидуален клиент.


Ние ще продължим да бъдем сред пионерите на индустрията било то в модерен, или класически стил, за да трансформираме домовете ви в комфортни помещения с нашите иновативни проекти, които сме мечтали и създали.


Accept Site use cookies