Диван Quatro

Selimoglu Selimoglu

Нов продукт

Намалена цена! Диван Quatro Разширяване

Невероятен избор за тези,които мислят за своя комфорт!

Диван Quatro е най-доброто място,където може да прекарате времето си сами и с любимите хора без ежедневния хаос.

Има опция за избор на крачетата в естествен фурнир орех или хромирани.

Притежава механизъм, който позволява диванът да се използват като легло. Всички подлакътници и облегалки са подвижни.

ПроизводителSelimoglu

Повече детайли

  • Двоен диван
  • Троен диван с подлакътници
  • Единичен модул
  • Малка табуретка
Time left:

1 621,80лв.

1 908,00лв.

-15%

Диванът върви в комплект с декоративни възглавнички, които могат да се поръчват в различен цвят от този на дивана и да са с флорални или декоративни елементи.

Характеристики на дамаските:

Дамаска Buffalo -  дамаската се състои от регенерирана естествена кожа в съчетание с набук (диванът изработен с тази дамаска става малко по-твърд от изработката в другите дамаски);

Дамаска Nubuck - много издържлива, плътна, състои се от няколко пласта. Тази дамаска придава на дивана естетически красив и луксозен вид.

Дамаска Keteks - има специално покритие, което не позволява попиване и по този начин се предотвратяват петна. 

Дамаска Жакард -представлява преплитане на надлъжни и напречни гладки, плътни и тънки нишки в предварително определен ред на повтаряне, което позволява създаване на повтарящ се вертикален или хоризонтален рисунък и постигане на максимална плътност на нишките на единица площ, което прави плата много здрав и износоустойчив.

 Преплитането на нишките прави плата много устойчив на триене, устойчив на въздействието на светлина, придава релефност и изразителност.

Жакардовата тъкан е много качествена, мека и едновременно високоустойчива на износване, с различен релеф и плътност, устойчиви на опън и износване и температурни промени, запазват цветовете си.


Компания Selimoglu с внимателният анализ на сектора, с обединяването на високите технологии и ръчният труд, с усъвършенстването на собствените си линии, с наблягането на вниманието си към марката, с динамичната си, позитивна и интуитивна нагласа се е превърнала в една от водещите и принципни компании в бранша.


Тези успехи са в резултат на предлагането на продукти обуславящи съвременните, модерни тенденции и бъдещи философски нагласи.


Ние, без да се отклоняваме от естетичните и практичните свойства, съобразявайки се с комфорта, сигурността и жизненият стандарт, проектираме с класическите си дивани миналото , а с модерната линия, и бъдещето.


Нашият дизайн- съобразен и погледнат през погледа на потребителите е изграден така, че да отговори на специфичните нужди на всеки индивидуален клиент.


Ние ще продължим да бъдем сред пионерите на индустрията било то в модерен, или класически стил, за да трансформираме домовете ви в комфортни помещения с нашите иновативни проекти, които сме мечтали и създали.


Accept Site use cookies