Диван Deluxe

Selimoglu Selimoglu

Нов продукт

Намалена цена! Диван Deluxe Разширяване

В днешно време хората предпочитат опростения, изчистен, минималистичен и мултифункционален дизайн. 

С диван Deluxe ще прекарате свободното си време по най - удобният начин. 

Опция за избор на луксозни и качествени дамаски в различни цветове.

Производител: Selimoglu

Повече детайли

  • Фотьойл
  • Двоен диван
  • Троен диван с подлакътници
Time left:

782,88лв.

932,00лв.

-16%

Характеристики на дамаските:

Дамаска Buffalo -  дамаската се състои от регенерирана естествена кожа в съчетание с набук (диванът изработен с тази дамаска става малко по-твърд от изработката в другите дамаски);

Дамаска Nubuck - много издържлива, плътна, състои се от няколко пласта. Тази дамаска придава на дивана естетически красив и луксозен вид.

Дамаска Keteks - има специално покритие, което не позволява попиване и по този начин се предотвратяват петна. 


Компания Selimoglu с внимателният анализ на сектора, с обединяването на високите технологии и ръчният труд, с усъвършенстването на собствените си линии, с наблягането на вниманието си към марката, с динамичната си, позитивна и интуитивна нагласа се е превърнала в една от водещите и принципни компании в бранша.


Тези успехи са в резултат на предлагането на продукти обуславящи съвременните, модерни тенденции и бъдещи философски нагласи.


Ние, без да се отклоняваме от естетичните и практичните свойства, съобразявайки се с комфорта, сигурността и жизненият стандарт, проектираме с класическите си дивани миналото , а с модерната линия, и бъдещето.


Нашият дизайн- съобразен и погледнат през погледа на потребителите е изграден така, че да отговори на специфичните нужди на всеки индивидуален клиент.


Ние ще продължим да бъдем сред пионерите на индустрията било то в модерен, или класически стил, за да трансформираме домовете ви в комфортни помещения с нашите иновативни проекти, които сме мечтали и създали.


Accept Site use cookies