Ъглов диван Selimoglu Daisy

Selimoglu Selimoglu

corner_set_daisy

Нов продукт

Ъглов диван Daisy Разширяване

Стил и комфорт съчетани с пространство. Ако сте ценител на изчистената визия, без много детайли то това е специално за вас. Лесно може да се превърне любимото място на семейството.

  • С възможност за избор на покритието на краката.
  • Предлага се в различни дамаски.
  • Идеално съчетание с табуретка Daisy
  • Налична е и Холна гарнитура Daisy

ПроизводителSelimoglu

Повече детайли

4 697,00лв.

    При изчерпана наличност в склад, срокът за доставка е до 60 календарни дни.

За повече информация относно възможностите за дамаски, размери, наличности и доставка можете да се свържете на посочените от нас  телефони

41.jpg


Компания Selimoglu с внимателният анализ на сектора, с обединяването на високите технологии и ръчният труд, с усъвършенстването на собствените си линии, с наблягането на вниманието си към марката, с динамичната си, позитивна и интуитивна нагласа се е превърнала в една от водещите и принципни компании в бранша.


Тези успехи са в резултат на предлагането на продукти обуславящи съвременните, модерни тенденции и бъдещи философски нагласи.


Ние, без да се отклоняваме от естетичните и практичните свойства, съобразявайки се с комфорта, сигурността и жизненият стандарт, проектираме с класическите си дивани миналото , а с модерната линия, и бъдещето.


Нашият дизайн- съобразен и погледнат през погледа на потребителите е изграден така, че да отговори на специфичните нужди на всеки индивидуален клиент.


Ние ще продължим да бъдем сред пионерите на индустрията било то в модерен, или класически стил, за да трансформираме домовете ви в комфортни помещения с нашите иновативни проекти, които сме мечтали и създали.


Accept Site use cookies