Продукти от производител -  Taç

С повече от 40-годишен опит TAÇ е световен лидер в сектора за домашен текстил. Мебелна къща Ralica e официален представител на TAÇ за България и предлага висококачествени решения за дома от категории спално бельо, олекотени завивки и одеяла, покривала и кувертюри, възглавници, хавлии и хавлиени изделия, детски текстил, пердета.

Основите от историята на марката TAÇ са поставени Бабадаг, Турция - регион Денизли, който традиционно е бил един от основните центрове за индустрията с домашен текстил. Със своята страст към декорация за дома семейството Zorlu слива своите продукти под общата марка TAÇ през 1980. Тези продукти са получили призванието на потребителя чрез своето високо качество и разнообразие.


Продуктите се произвеждат с последна технология в модерно оборудвани фабрики. Домашните текстили и пердета се произвеждат в съответствие със ратифициран стандарт Oeko-Tex STD 100, не съдържат химикали вредни за човешкото тяло.Марката TAÇ е световен лидер в системите за фото печат върху текстил - 0 % влошаване в качеството. Три-измерни шарки, които днес са най-новата мода сред текстила за дома, се създават за първи път и се предлагат на клиенти отпечатани върху кувертюри.TAÇ остава лидер в сектора за Турция и съседни страни и е единствената оторизирана марка за производство и маркетинг на световно известни марки чрез договаряне с лиценз. Разполага със 118 магазина в 18 държави.Още
Showing 1 - 24 of 159 items

Филтрирай по:

Категория
more... less
Цена
5 лв. 180 лв.

Категории

Accept Site use cookies