Мебели

Няма продукти в тази категория.

МЕБЕЛИ

Кухня

Кухня - Сърцето на Вашия дом. Обособена или приобщена - истински важното всъщност е кухнята да бъде удобна и функционална. Това ние постигаме чрез внимателен подбор на най-качествените материали и обков, чрез прецизна изработка и модерни технологии, приложени в огромна колекция с широк диапазон на интериорен дизайн с високо ниво ...

МЕБЕЛИ

Кухня

Кухня - Сърцето на Вашия дом. Обособена или приобщена - истински важното всъщност е кухнята да бъде удобна и функционална. Това ние постигаме чрез внимателен подбор на най-качествените материали и обков, чрез прецизна изработка и модерни технологии, приложени в огромна колекция с широк диапазон на интериорен дизайн с високо ниво на лукс. Кухненски маси, столове, печки и др., умело увеличаваме полезния обем и добавяме удобство и дълготрайност чрез множество съвременни аксесоари и механизми за кухненско обзавеждане.

Спалня

Спалня - Душата на Вашия дом. Интимна зона, непредназначена за външни погледи. Важно е да харесвате красотата й, но също така, важно е спалнята да бъде удобна и функционална. От вашето легло, гардероб, нощно шкафче, до нощната лапма, ние прецизно подбираме колекциите си сред продуктите на най-добрите производители на спално обзавеждане в Европа. Следим тенденциите за материали и цветове, прилагаме модерни механизми и технологични решения. Гарантираме, че в нашите колекции ще откриете подходящите мебели за спалня.

Трапезария

Трапезария - Естественото продължение на Вашата кухня. Нашите модели са умело подбрани и съчетани като материали и цветове с огромната ни колекция от кухненски модели. Наши партньори са някои от най-добрите производители в Европа и света. Така гарантираме, че нашите маси и столове за трапезария имат проверено във времето високо качество, майсторска изработка и безупречни механизми.

Кухня

Радостта на Вашия дом. Сред пренаситения свят на пазара на детски мебели, ние сме подбрали за Вашите деца колекция от най-добрия производител в света. При нас ще откриете топ моделите на компаниите - Cilek и Gala. Защото е истински важно мебелите в детската стая да са не само красиви и функционални, но да обединяват най-безопасните материали, най-сигурните механизми, най-предпазващите форми. 

Кухня

Лицето на Вашия дом.Освен функционална, тя трябва да бъде модерна и съобразена с актуалните тенденции. Прецизната изработка и качествените материали следва да осигурят дълга и безпроблемна употреба. Ето защо ние работим с някои от най-добрите компании в Испания и Германия. Следим модните тенденции и се грижим за това Вашата дневна зона да придава стил и престиж на Вашия дом. Произведени в Испания.

Кухня

Посрещнете гостите си с класа и стил. Предверието на вашия прекрасен апартамент е първото впечатление, което ще си направят вашите гости. Ние Ви предлагаме модерни, качествени и стилни мебели за вашия коридор / антре. Искате да впечатлите всеки, които посети вашия дом, още от входната врата или искате вашият дом да ви посреща с класа, стил и уют след дългия работен ден? Всичко това можете да го намерите при нас. Качество и стил.

Кухня

Готов офис в най-кратък срок. Разнообразните функционални решения, облечени в различни материали - фурнирован МДФ, масив, ламинирани ПДЧ плоскости, метал и стъкло, съвременния дизайн и ергономичност на предлаганите продукти, индивидуалните решения при проектирането, модулните системи, пасващи на всяко пространство – всичко това гарантира успешното завършване на обектите и добрата обратна връзка с клиента.

Спалня

Банята - вашето място за релаксация. Готови сме да се погрижим за красив и модерен дизайн на вашата баня. Душкабини и паравани, в които да се отпуснете с горещ душ след дългия работен ден. Качествени мебели, смесителни батерии и други аксесоари за банята на вашите мечти. Висококачествени материали от топ производители. Изберете подходящи цветове и форми отговарящи на Вашето виждане за една уникална баня.

Класическо обзавеждане

Луксът на Вашия дом. Произведения на изкуството- мебели създадени ръчно от най-изкусните испански майстори каращи Ви да се чувствате специални. Благородни породи безценна дървесина, умело съчетани с употребата на вековни дърводелски техники. Изящни интарзии, фини дърворезби, богата позлата и скъпоценни инкрустации поставят заключителните краски на тези шедьоври, доставени за Вас от най-престижните фабрики на Испания.

По-малко
Още
Accept Site use cookies