Кресло Ocean

Selimoglu Selimoglu

Употребяван

Разпродажба! Кресло Ocean Разширяване

Кресло Ocean

С размер: 

височина: 94см

ширина: 114см

дълбочина: 110см

Цвят: кафяв набук

Лягащи облегалки за главата.

Експоната е изложен в Мебелни къщи Ралица Гранд мол

Производител: Selimoglu

*Условията за безплатна доставка не важат за стоки на разпродажба.

439,01лв.

880,00лв.

-50.113%


Компания Selimoglu с внимателният анализ на сектора, с обединяването на високите технологии и ръчният труд, с усъвършенстването на собствените си линии, с наблягането на вниманието си към марката, с динамичната си, позитивна и интуитивна нагласа се е превърнала в една от водещите и принципни компании в бранша.


Тези успехи са в резултат на предлагането на продукти обуславящи съвременните, модерни тенденции и бъдещи философски нагласи.


Ние, без да се отклоняваме от естетичните и практичните свойства, съобразявайки се с комфорта, сигурността и жизненият стандарт, проектираме с класическите си дивани миналото , а с модерната линия, и бъдещето.


Нашият дизайн- съобразен и погледнат през погледа на потребителите е изграден така, че да отговори на специфичните нужди на всеки индивидуален клиент.


Ние ще продължим да бъдем сред пионерите на индустрията било то в модерен, или класически стил, за да трансформираме домовете ви в комфортни помещения с нашите иновативни проекти, които сме мечтали и създали.


Accept Site use cookies