Троен диван с кресло Vintage

Selimoglu Selimoglu

Нов продукт

Намалена цена! Троен диван с кресло Vintage Разширяване

Троен диван  с 3 бр. възглавнички, Размер: 240/105/64;

Крачета: масив байц ОРЕХ; Диванът е без забележки.

Кресло  с допълнителна възглавничка, Размер: 80/90/101

*Условията за безплатна доставка не важат за промо офертата;

*Цената важи за целия комплект;

*Мебелите са мостри в МКР Бургас;

Производител: Selimoglu

2 130,00лв.

2 745,00лв.

-615,00лв.


Компания Selimoglu с внимателният анализ на сектора, с обединяването на високите технологии и ръчният труд, с усъвършенстването на собствените си линии, с наблягането на вниманието си към марката, с динамичната си, позитивна и интуитивна нагласа се е превърнала в една от водещите и принципни компании в бранша.


Тези успехи са в резултат на предлагането на продукти обуславящи съвременните, модерни тенденции и бъдещи философски нагласи.


Ние, без да се отклоняваме от естетичните и практичните свойства, съобразявайки се с комфорта, сигурността и жизненият стандарт, проектираме с класическите си дивани миналото , а с модерната линия, и бъдещето.


Нашият дизайн- съобразен и погледнат през погледа на потребителите е изграден така, че да отговори на специфичните нужди на всеки индивидуален клиент.


Ние ще продължим да бъдем сред пионерите на индустрията било то в модерен, или класически стил, за да трансформираме домовете ви в комфортни помещения с нашите иновативни проекти, които сме мечтали и създали.


Accept Site use cookies